Промислові в’язальні машини від Велес.

Любителі ручного та машинного в’язання замислюються про те, щоб в’язати не тільки для себе, але і налагодити свою власну справу і заробляти гроші. Тому давайте розберемося, яка в’язальна машинка для чого краще підійде. При виборі швейної машинки слід враховувати не тільки її можливості, але і умови її експлуатації. Іноді люди до кінця не розуміють різницю між побутовими приладами та промисловими думають, що остання здатна вирішити більший спектр завдань.

Перший і самий важливий момент, який слід знати. Промислові прилади завжди вузькоспеціалізовані і в’язальний техніка не є винятком. Зазвичай їхня робота зосереджена навколо одного типу виробу або типу переплетень. Є окремо машинки для в’язання трикотажу, для виготовлення панчішно-шкарпеткових виробів або просто для в’язання окремих елементів виробів. При цьому вони в’яжуть в рази швидше. Більш сучасні моделі обладнані спеціальними комп’ютерами, в які можна запрограмувати. Але такі програми зазвичай коштують досить дорого.

в'язальна машина

Більш прості промислові в’язальні моделі – це машинки з механічним обігом голок. Вона обладнана електроприводом і одна людина може обслуговувати кілька одиниць такої техніки. Зазвичай вони в’яжуть трикотажне полотно та заготовки для викроювання окремих елементів.

Промислові в’язальні машини, як правило, видають від 20 до 25 заготовок за робочий день. Вона працює автоматично за заздалегідь запрограмованим малюнку. Клас промислової машинки починається від 7 до 12. Чим вище клас, тим більш тонкі витончені роботи вона може виконувати. Цифра класу позначає кількість голок в системі на один дюйм.

Більш нові промислові машини обладнані електронікою і здатні в’язати більшу кількість переплетень, а також можуть в’язати не тільки полотно, а купони – максимально наближені до елементів одягу викрійки. Для роботи на такій машинці її необхідно підключати до комп’ютера, де і створюються в’язальні програми. У ході роботи можна навіть вносити коригування в самому блоці управління машинкою.

Важливо знати, що чим складніше модель в’язальної машини, тим вище вимоги по її обслуговуванню. Необхідність залучати додаткових працівників виростає в рази. Крім людських ресурсів знадобитися ще й спеціальне програмне забезпечення. Але такі витрати цілком можуть бути виправдані кінцевим результатом, який можна отримати при ефективної експлуатації.

Вишивальні машини для дому та бізнесу, сайт Велес-Шоп: http://velles.com.ua.